Cum se livreaza comanda?

Livrarea produselor se face prin curierat rapid in termen de 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Aceasta poate suferi modificari din motive independente de noi, insa vom avea grija sa te anuntam de fiecare data pe e-mail atunci cand nu putem livra produsele in termenul afisat pe site. 

Afla mai multe informatii

Cum se face expedierea comenzii tale?

Produsele sunt expediate in ordinea in care au fost primite comenzile, pana la epuizarea stocului. In cazul unui numar mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, intr-un termen mai mare, care nu poate depasi totusi 3-4 saptamani de la data primirii comenzii. 

Afla mai multe informatii

Cum facem livrarea?

Livrarea va fi finalizata atunci cand livram la adresa pe care o specifici in comanda. Este posibil sa livram diferite parți ale comenzii la date diferite. Daca primesti o notificare cu privire la o incercare de livrare nereusita, contacteaza cat mai rapid curierul si stabiliti o alta data pentru livrare, fara a depasi insa 7 zile lucratoare. In caz contrar, bunurile se vor intoarce la noi in depozit, fara posibilitatea reexpedierii acestora. 

Afla mai multe informatii

Contacteaza-ne!

Daca ai intrebari suplimentare cu privire la comanda ta, ne poti contacta oricand folosind formularul de contact din sectiunea „Contacteaza-ne” si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp. De asemenea, iti stam la dispozitie pe e-mail, la adresa customer.care@explorado.ro sau la numarul de telefon 021 539 39 39, de luni pana vineri, intre 09:00 si 18:00.

Contactează-ne