Despre noi

Bun venit in lumea Explorado

Explorado este o companie cu capital 100% romanesc si face parte din International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii autohtone din domeniul transportului si logisticii. 

Vezi site-ul Explorado Corporate
despre noi

Aventura noastra a pornit in 2019, cand ne-am propus sa cream de la zero un ecosistem de e-commerce adaptat la tehnologiile si nevoile actuale din universul de online shopping. Asa a luat nastere proiectul Explorado. 

Astazi, platforma noastra foloseste cele mai noi tehnologii pentru a integra toate zonele ce definesc ecosistemul Explorado. Echipa noastra este implicata constant in eforturi de a imbunatati, optimiza si inova in continuare felul in care clientii nostri cumpara online. Iar planurile noastre pentru viitor sunt mai aproape ca niciodata.  

despre noi

Cu alte cuvinte, ne dorim sa oferim oamenilor controlul asupra experientei de cumparare si a continutului pe care vin sa il urmareasca. 

Pentru noi, shoppingul online inseamna explorare, aventura si divertisment. Insa stim cat este de important pentru utilizatori sa aiba parte de o interactiune cat mai reala cu produsul pentru a putea lua o decizie. 

Vrem sa diminuam decalajul dintre “tangibil” si “intangibil” si sa ii aducem cat mai aproape de experienta de shopping offline. De aceea, acordam atentie fiecarui detaliu pentru a putea crea continut de inalta calitate, fie ca este vorba de live, video, photo sau text.  

Astfel, printr-un proces intuitiv si captivant, oamenii pot descoperi produsele mult mai usor si au posibilitatea sa se informeze corect cu privire la beneficiile si caracteristicile acestora inainte sa le adauge in cosul de cumparaturi.